Samsung Galaxy S5 Zoom: přípravu odhalil GFXBench

Samsung Galaxy S5 Zoom: přípravu odhalil GFXBench
2014-03-15T08:00:28+02:00
• 15. 3. 2014

Databáze grafického benchmarku GFXBench potvrdila pokračování modelové řady Galaxy Zoom od společnosti Samsung. Provedený test ze začátku tohoto roku sebou zároveň přináší první očekávané specifikace, s nimiž bychom se mohli setkat u zařízení v koncovém prodeji, které samozřejmě bude vycházet z aktuální vlajkové lodi Galaxy S5. Korejský výrobce kódovým označením SM-C115 naváže na loňský model Galaxy S4 Zoom, známý pod označením SM-C101.

Samsung-Galaxy-S5-Zoom-658x370-e1e2244e83e97ed0

Podle uniklého výpisu Galaxy S5 Zoom pravděpodobně nabídne 4,8palcový displej s HD rozlišením (1 280 x 720 pixelů) a vpředu ke všemu navíc 2megapixelovou kamerku schopnou pořizovat záznam ve Full HD kvalitě. V případě čelního panelu lze také počítat se Super AMOLED technologií.

Hardwarová stránka by měla zahrnovat šestijádrový procesor Exynos 5 Hexa, založený na architektuře big.LITTLE, kde najdete dvě výkonná jádra a Cortex-A15  taktovaná na 1,7 GHz a čtyři úsporná jádra Cortex-A7 s frekvencí 1,3 GHz.

Další specifikace zahrnují grafický čip ARM Mali-T624 nebo 2GB operační paměť RAM. Zadní část ponese 19megapixelový fotoaparát s možností pořizování snímků ve Full HD (5184 x 3888 pixelů), přisvětlovací LED diodou nebo autofokusem. Softwarovou stránku zajistí Android ve verzi 4.4.2 KitKat doplněný o nadstavbu TouchWiz v nejnovější verzi.

Ze zbývající výbavy stojí za zmínku NFC technologie, Bluetooth, GPS a WiFi modul. Další informace nejsou prozatím známy, ale oficiální představení můžeme očekávat někdy během měsíce května.

Samsung Galaxy S5 Zoom GFXBench

Zdroj: sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat