Samsung Galaxy S5: dětský mód nabídne nejen vlastní obchod

Samsung Galaxy S5: dětský mód nabídne nejen vlastní obchod
2014-03-16T13:00:54+02:00
• 16. 3. 2014

S blížícím se zahájením prodeje nové vlajkové lodi přináší společnost Samsung pár informací ohledně dětského módu v modelu Galaxy S5. Jestliže patříte mezi uživatele, kteří ve volném čase půjčují chytré zařízení svému potomkovi, tuto novinku s širokou škálou možností v nastavení rozhodně oceníte. Zamezíte nejen nadměrnému používání ze strany dítěte, ale také především předejdete neoprávněným nákupům aplikací či her.

Kids Store

Majitel bude moci telefon zabezpečit PIN kódem, po jehož zadání upraví nastavení módu dle libosti. Půjde určit, jaké aplikace může dítě používat nebo kdo se dítěti dovolá. Navíc díky časovači děti určíte dobu, kterou může strávit nad samotným hraním. Po vypršení nastaveného limitu se objeví výzva k zadání PIN kódu. Jihokorejský výrobce klasický Google Play nahradil speciálním Kids Store, kde děti najdou přizpůsobený obsah.

Aplikace jsou v něm roztříděny do různých kategorií, přičemž lze stáhnout, jak bezplatné, tak placené aplikace. Každopádně ani jeden nákup nepůjde uskutečnit, aniž byste nezadali PIN kód – to platí i v případě in-app nákupů. Nakonec v obsahu narazíte na aplikace určené pro nauku nebo zábavu v podobě různých her. Ostatně několik snímků mluví za vše.

Kids Store2 Kids Store3

Zdroj: intomobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat