První údajné specifikace iPhonu 6

První údajné specifikace iPhonu 6
2014-03-16T20:10:40+02:00
• 17. 3. 2014

O tom, že nový iPhone přijde s větší úhlopříčkou, jsme již slyšeli dost. A dnešní spekulace to nějak nevyvracejí. Pronikají však další informace od známého insidera Sonny Dicksona, který již v minulosti přinesl pravdivé informace. Nový iPhone 6 by dle něho měl být tenký pouze 5,5 mm.

Koncept

Dále zmiňuje přítomnost procesoru Apple A8, což lze očekávat. Překvapující je spíše jeho frekvence, která má být 2,6 GHz. Zda se jedná o dvoujádro či čtyřjádro se nezmínil. Nový iPhone by měl údajně také disponovat Ultra Retina displejem s hustotou pixelů 389 PPI.

Určité spekulace z dřívějška hovoří o tom, že má mít nový iPhone úhlopříčku 4,7 palce, což by znamenalo rozlišení vyšší než 720p ale nižší než 1080p. Důležité je však zmínit, že doslova řekl „tyto parametry by mohly být reálné“.

Uvidíme, čeho se nakonec dočkáme. iPhone 6 bude pravděpodobně představen v září a možná i s větším kolegou. Obě tyto zařízení přijdou již s novým iOS 8.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat