Pegatron prý otevře novou továrnu na výrobu iPhonu 6

Pegatron prý otevře novou továrnu na výrobu iPhonu 6
2014-03-20T09:45:38+02:00
• 20. 3. 2014

Jako by se v poslední době roztrhl pytel s informacemi o nadcházející verzi iOS s číslovkou 8 a také i o novém iPhonu 6. Toho se týká i dnešní novinka. Již dříve jsme se dozvěděli, že Foxconn má letos uspokojit kolem 90 milionů objednávek nového iPhonu. Pegatron, čínský výrobní závod na elektroniku, však údajně také získal zakázku na výrobu iPhonu 6.

iphone-6-iphonesoft-isoft-concept-2

Dle zdrojů totiž Pegatron nedávno totiž otevřel novou továrnu a najal další dělníky, aby splnil požadavky společnosti Apple. Samotná výroba nového iPhonu by měla zřejmě začít ve druhém čtvrtletí tohoto roku. To by mohlo znamenat představení nového modelu jablečného telefonu již v létě, avšak nutně nemusí. Není totiž jasné, kolik těch iPhonů 6 nakonec tento rok Pegatron vyrobí.

Nový model iPhonu nejspíše s číslovku 6 přijde velmi pravděpodobně s větší obrazovkou. Jak by to mohlo vypadat, můžete vidět například na konceptu výše. Krom většího displeje bychom se měli dočkat tenčího profilu nejspíše včetně změny designu a samozřejmě výkonnějšího procesoru.

Zdroj: bgr.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat