Oppo N1 Mini je zřejmě v přípravě

Oppo N1 Mini je zřejmě v přípravě
2014-03-21T11:15:35+02:00
• 21. 3. 2014

Včera se ukázala firma Oppo s novou vlajkovou lodí Oppo Find 7. Firma si také pro nás nachystala levnější variantu vlajkové lodi, která je hardwarově méně vybavená a nese název Oppo Find 7a. Nyní se ale možná představí další model, který by měl navázat na dobré prodejní hodnoty svého brášky – Oppo N1.

OPPO-N1-Mini

Tato rodina má  jako systém CyanogenMod, čímž vlastně nechala telefon otevřený pro komunitu. Ta se nikdy nezastaví, a tak bude tento telefon dostávat stále novější a novější verze systému. Právě tímto si Oppo N1 získalo velkou část fanoušků. Má ale také více co ukazovat než jen samotný systém.

Navázat na tyto úspěchy by měl jeho menší bráška – Oppo N1 Mini. Ten by měl mít místo 5.9″ displeje, pouze 5″ displej. Také by se zřejmě měl prodávat pouze s 3G verzí. Poslední informace, kterou o něm zatím víme, je, že by ho měl pohánět osmijádrový procesor MediaTek MT6592. Zatím další informace nevíme a určitě vás budeme o tomto modelu informovat.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat