Amazon slaví narozeniny a rozdává placené aplikace

Amazon slaví narozeniny a rozdává placené aplikace
2014-03-21T12:42:43+02:00
• 21. 3. 2014
1

K Androidu patří aplikace, které se dají primárně stáhnout přes Google Play. Existuje však mnoho alternativních obchodů s aplikacemi, mezi které patří i Amazon. Ten slaví za svou historii již třetí narozeniny a jak bývá zvykem, nejvíce na tom vydělají uživatelé.

amazon-icon-final-large-512512._V184103533_

Amazon Appstore se rozhodl oslavit své třetí narozeniny po svém. Uživatelé hlásí velké slevy, přičemž hlavním trhákem jsou aplikace zdarma, které jsou jinak placené. Aplikace, které jsou nyní zdarma, nejsou vůbec amatérské, naopak najdeme zde velmi propracované a známé trháky jako například Runtastic PRO, POLARIS Office, SketchBook Pro. Největší slevy jsou na aplikace Terraria, Batman: Arkham City Lockdow, Sonic Dash, World at Arms, Despicable Me a spousty dalších.

Níže naleznete odkaz na seznam všech aplikací, které jsou nyní zdarma. Stačí se pouze zaregistrovat u Amazonu, nainstalovat jejich obchod s aplikacemi a následně si narozeninovou akci najít v záložce nebo vyhledat jen ty aplikace, které chcete.

SEZNAM APLIKACÍ ZDARMA ZDE

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Michal Navratil

21. 3. 2014, 13:21

skoda akorad ze u aplikace printhand je na amazonu stara verze, vyzkousel jsem na tabletu a telefony a ani na jednom se nejde pripojit na google drive

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat