Nový iOS 7.1 dostupný také na dvě neznámé revize iPadů

Nový iOS 7.1 dostupný také na dvě neznámé revize iPadů
2014-03-11T09:15:05+02:00
• 11. 3. 2014

Včera ve večerních hodinách Apple vydal dlouho očekávanou aktualizaci iOS verze 7.1. Ta vyšla pro iPhone 4 a novější, iPod Touch 5.generace a pro iPad 2 a iPad mini a novější. U iPadů jsme se ale dočkali i vydání na dva zatím neuvedené iPady s kódovým značením iPad 4,3 a iPad 4,6. Minoritní číslo však věští pouze minimální změny.

ipad43-ipad46

Současný iPad Air má označení iPad 4,1 (verze pouze s WiFi) a iPad 4,2 (verze WiFi + Cellular) a iPad mini s Retina displejem zase iPad 4,4 (verze pouze s WiFi) a iPad 4,5 (verze WiFi + Cellular). Nové revize tak pravděpodobně byly plánované, jelikož si pro ně Apple vynechal v číslování místo. Nejspíše se jedná pouze o verze s podporou jiných sítí, spekuluje se  například nad verzí pro čínský trh. Může se však jednat i o drobnější hardwarovou aktualizaci, avšak vzhledem k datu představení vloni na podzim se nejeví tento krok za pravděpodobný, výkonu mají obě zařízení dostatek.

V minulosti však jednou již Apple takto potichu vydal novou revizi Apple TV, která se dočkala úspornějšího hardwaru a rychlejší WiFi. Uvidíme, co jsou nakonec nové revize iPad 4,3 a iPad 4,6 zač.

Zdroj: #3295c/" title="Odkaz na zdroj" target="_blank">9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat