iOS 7.1 – za 3 dny po vydání na 17,9 % zařízení v Severní Americe

iOS 7.1 – za 3 dny po vydání na 17,9 % zařízení v Severní Americe
2014-03-15T13:15:39+02:00
• 15. 3. 2014

Aktualizováno 15.3.

Po třech dnech, respektivě 72 hodinách, se nachází nová verze iOS 7.1 již na 17,9 procentech všech iOS zařízení. Tyto údaje opět platí pro Severní Ameriku. Po prvním dni tak během následujících dvou aktualizovalo celkem 12 procent dalších uživatelů.

Původní článek 13.3.

Operační systém iOS od Applu se většinou vyznačuje poměrně vysokým číslem zaktualizovaných zařízení na nejnovější verzi. Kupříkladu iOS 7.0 bylo po třech měsících nainstalováno na tří čtvrtinách všech iOS zařízení. Nyní se objevuje první zpráva, jak je na tom verze 7.1 po prvních 24 hodinách od uveřejnění v Severní Americe.

IMG_0112 (1)

Po tomto časovém úseku je nová verze nainstalována již na 5,9 procentech všech iOS zařízení. To je slušné skóre na tyto první hodiny. Předchozí verzi 7.0.6 si nainstalovalo za stejnou dobu podobné množství uživatelů. Další procenta uživatelů budou zajisté následovat především v následujícím týdnu. To proto, že iTunes ověřuje dostupnost nové aktualizace jednou za týden při připojení vašeho iOS zařízení. A kdo tedy nový iOS ještě nezpozoroval, bude upozorněn v iTunes nebo i v samotném telefonu.

Někteří uživatelé však díky absenci jailbreaku na novou verzi zůstanou na původní 7.0, což jistě může také ovlivnit procentuální zastoupení jednotlivých verzí. Operační systém iOS 7.1 byl zveřejněn v pondělí večer a my vám již včera přinesli podrobný pohled v podobě recenze.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat