Google podepsal smlouvu s výrobcem obrouček pro Google Glass

Google podepsal smlouvu s výrobcem obrouček pro Google Glass
2014-03-27T09:30:23+02:00
• 27. 3. 2014

Zdroj: Google

Už nějakou dobu se mluví o zvěstech, jestli obroučky pro Google Glass bude vyrábět sám Google a nebo jestli sehnali někoho, s kým by podepsali smlouvu. Nyní na tuto otázku máme už odpověď. Google podepsal smlouvu s Luxottica Group, kteří mají pod sebou známé značky jako Oakley, Ray-Ban a další.

Luxottica

Luxottica není jenom výrobcem vysoko profilových brýlí, ale je největším výrobcem brýlí, který zaujímá 12.4 % celého trhu. Luxottica také ovládá dva obrovské obchodní řetězce LensCrafters a Sunglass Hut, čímž dávají Googlu místo pro Glass až v 5 tisíc kamenných prodejnách, plus samozřejmě e-shopy.

Google o celé skupině Luxottica prohlásil, že ví jak vyrobit, distribuovat a prodat skvělé produkty, které jejich zákazníci zbožňují. Výrobce brýlí si cení této spolupráce a dodává:

„We’ll like to combine high-end technology with avant-garde design offering the best in style, quality, and performance.“

„Budeme rádi kombinovat high-end technologii s avantgardním designem nabízejícím nejlepší styl, kvalitu a provedení.“

Google-signs-deal-with-Oakley-and-Ray-Ban-maker-for-Google-Glass

Samozřejmě nepočítejte, že hned po podepsání této smlouvy můžeme čekat obroučky, které se začnou prodávat. Nejspíše se tyto obroučky objeví, až bude samotný výrobek uvolněn pro obyčejné zákazníky nebo alespoň relativně brzy poté. Google se zřejmě připravuje na oficiální začátek prodeje Google Glass.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat