Desire 616 bude první osmijádro od HTC

Desire 616 bude první osmijádro od HTC
2014-07-07T16:58:14+02:00
• 27. 3. 2014
1

Vlajková loď pro letošní rok s názvem One M8 má světovou premiéru za sebou a společnost HTC dokončuje práce na další novince. Už v polovině února sice unikly první informace z benchmarku AnTuTu o neznámém zařízení, ale kromě hardwarové výbavy nebylo známo nic navíc. V tomto týdnu čínské úřady díky potřebné certifikaci konečně odhalily, jak jeho podobu, tak i samotný název.

HTC Desire 616

Model Desire 616 nabídne 5palcový displej s HD rozlišením. Výkon zajistí osmijádrový procesor MT6592 od MediaTeku taktovaný na frekvenci 1,7 GHz společně s 1GB operační pamětí RAM. Telefon vyrobený z plastu dosahuje na rozměry 142 x 71,9 x 9,1 mm při hmotnosti 150 gramů. Softwarovou stránku zajišťuje platforma Android ve verzi 4.2.2 Jelly Bean, přičemž záda ještě doplňuje 8MPx fotoaparát s přisvětlovací LED diodou. Desire 616 bude v prodeji k dispozici v 5 barevných provedení – černá, bílá, červená, modrá, žlutá.

Můžeme očekávat, že tchajwanský výrobce jej zřejmě představí po boku doposud nepředstaveného modelu Desire 516. Nakonec důležité informace o samotné dostupnosti nebo prodejní ceně nejsou samozřejmě prozatím známé.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Lukáš Bělovský

29. 3. 2014, 3:05

Abych rekl pravdu, tento Desire vypada docela ohavne a specs taky nic moc („hodime tak osmijadro a je to dobre“)… dle meho nazoru, posledni dobre vypadajici Desire byl Desire HD, ktery mimo jine vlastnim, rootnul, nedavno mu dal novy kryt a porad slape jak jen to jde… mozna to je trosku subjektivni nazor a ano, neni to ten nejnadupanejsi telefon na trhu (na trhu jako takovem uz ho ani nenajdete, je 3 roky stary), ale na svoji dobu hodne dobry kousek od HTC… to co HTC vytvari ted… no, co k tomu rict?… snad jen at se nedivi ze jim jdou zisky dolu a kazdorocne straci vic a vic…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat