Dotekománie doporučuje #35 – Powerline

Dotekománie doporučuje #35 – Powerline
2014-03-29T11:45:16+02:00
• 29. 3. 2014

Máte rádi přehled nad svým zařízením včetně sledování systémových informací? Pak by vám neměla chybět aplikace, za kterou stojí Urbandroid Team. Tito vývojáři nejprve svůj projekt představili, následně se aplikace setkala s velkými ohlasy, přičemž jsme se díky tomu dočkali mnoha úprav a aktualizací.

unnamed

S aplikací PowerLine získáte přehled nad celým systémem. Jedná se o naprosto jiný systém sledování těchto informací. U podobných aplikací se setkáváme nejčastěji s nejrůznějšími widgety, notifikacemi v liště apod. V aplikaci PowerLine jsou informace zobrazovány pomocí čárek, které jsou umístěny přesně pod lištou s hodinami.

unnamed (1)_result unnamed (5)_result

Čáry mění svou velikost v závislosti vytížení daného prvku, který sledujete. Např. pokud sledujete svou paměť RAM a máte ji 1 GB, v případě, že je tato RAM paměť zaplněna 500 MB, bude čára zhruba v polovině. Vše se děje okamžitě, přičemž samotná aplikace neubírá mnoho baterie, za což autory velmi chválím.

unnamed (4)_result unnamed (3)_result

Jak jsem již řekl, čára se mění v závislosti na vytížení, to však není všechno, aplikace zvládá zobrazování několika takovýchto čar/informací. PowerLine umožňuje spousty různých nastavení, přičemž jedna ze zásadních je změna barev každé čáry pro lepší přehled uživatele. Dalšími skvělými funkcemi jsou nastavení šířky a průhlednosti čárek, díky čemu by vám žádná z nich neměla jakkoli překážet.

unnamed (8)_result unnamed (7)_result unnamed (6)_result

Pokud vás aplikace zaujala, určitě ji doporučuji vyzkoušet, jelikož přehled, jaký člověk získá, je opravdu skvělý. Žádná z čar mi po delší době testování nijak nepřekážela, přičemž byly jen přínosem. Při zhlédnutí ceny této aplikace vás zajisté potěší velmi příznivá cena, a to 19,90 Kč, což je dle mého názoru velmi málo pro takto skvělý nápad. PowerLine je dostupná pro Android ve dvou verzích, přičemž verze zdarma obsahuje omezení na max. dvě informativní čáry.

logo-app PowerLine Urbandroid Team Zdarma ANDROID logo-app PowerLine Unlock Urbandroid Team 1,00 US$ ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat