Sammy Screamer – chytré příslušenství pro rodiče

Sammy Screamer – chytré příslušenství pro rodiče
2014-02-12T17:54:11+02:00
• 11. 2. 2014

Všude kolem sebe můžeme sledovat postupné rozšiřování chytrých mobilních telefonů, ale kromě toho se začínají objevovat nejrůznější příslušenství. Prozatím zde máme náramky nebo hodinky, ale některé společnosti vidí příležitost v produktech pro rodiče.

b406cc9ac696f5c053244eeb5f55de7d_large

Jednou takovou firmou je BleepBleeps, jež se zaměřila na produkty, které mají napomoci v běžných starostech rodinného života. Na web Kickstarter umístili projekt Sammy Screamer. Jde o zařízení, které je vybaveno pohybovými senzory. Konektivitu zajišťuje Bluetooth 4.0 LE, přičemž společnost slibuje dosah až 50 metrů.

K dispozici je i aplikace pro iOS a nově bude dostupná i pro Android. Sammy Screamer umístíte na objekt a při jakémkoliv pohybu zašle informaci do smartphonu. Vy se takto dozvíte, že subjekt je v pohybu. Ve videu výše můžete vidět, že využití je poměrně široké.

fad33361c9c73acdd1ea1fa2858ee30a_large

Sammy Screamer není jediný produkt, který bude nabízen společností. Chtějí se zaměřit na další náramky, senzory nebo i kamery.

V tuto chvíli bychom vám sdělili, kolik budou potřebovat ještě financí, aby se projekt stal skutečností. Byla požadovaná částka 20 000 dolarů, ale již nyní byla překročena více než 2x. Přitom projekt bude na Kickstarteru až do 7. března.

Zjevně je zde zájem o podobná zařízení a modernější rodiče by uvítali podobné novinky. Ovšem je otázka ceny za jeden takový doplněk. Pokud chcete vlastnit Sammy Screamer, budete muset udělat investici 65 dolarů.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat