Oficiálně: Červený Nexus 5 aktualizováno

Oficiálně: Červený Nexus 5 [aktualizováno]
2014-02-04T19:40:56+02:00
• 4. 2. 2014

Aktualizováno 4. 2.

Google momentálně do nabídky Obchodu Play zařadil novou barevnou variantu Nexusu 5. Tímto se potvrzují původní spekulace. K dispozici je tedy červená verze, která je nabízena s 16 a 32 GB. Cena zůstává totožná, jako u jiných barev.

Screenshot_305

Aktualizováno 1. 2.

Nyní se k dřívějším spekulacím a únikům přidává známý zdroj Evleaks, který zveřejnil tiskový render červeného Nexusu 5. Stále je ve hře datum 4. února, kdy by mělo dojít k představení.

red5

Aktualizováno 30. 1.

Ačkoliv se do této chvíle mohlo zdát, že červená varianta Nexusu 5 je jen podvrh vytvořený v editoru obrázků, tak zde máme další informaci. Pochází z webu AndroidPolice, který získal fotografií z interních materiálů amerického operátora Sprint. K představení nové barevné varianty by mělo dojít již 4. února.

nexusae0_wm_nex_thumb

Aktualizováno 27. 1.

Během dnešního dne se začaly objevovat další fotografie červené verze Nexusu 5. Kromě samotného balení, které je upravené s ohledem na barevné provedení smartphonu, se nakonec ukázal na další fotografii i mobil. Zatím nevíme, kdy by se mohla novinka objevit. Dokonce se odhaduje, že by se mohlo jednat o speciální verzi kvůli konferenci Google IO 2014.

red-nexus-5-4 red-nexus-5-3 red-nexus5-6 rednexus52

Aktualizováno 24. 1.

Google zatím nijak nekomentoval barevné varianty Nexusu 5, a tak vše zůstává v rovině spekulací. Ovšem nyní se ukázala údajná červená verze tohoto referenčního smartphonu. K představení by mělo dojít na konci února. Bohužel více informací nebo fotografií nemáme k dispozici.

red-nexus-5-645x483

Původní článek 23. 1.

Pokud si dnes chcete koupit Nexus 5, máte na výběr ze dvou barev – černá a bílá. V minulosti tomu nebylo jinak, ale většinou jsme se dočkali jen černého provedení. U nejnovějšího smartphonu od Googlu zřejmě dojde k rozšíření, což by mělo dokazovat video níže.

Web PhoneArena získal video a následně snímky obrazovek, kde je ukázán tento smartphone s čistým Androidem v 6 nových barvách. Konkrétně se jedná o červenou, oranžovou, zelenou, žlutou, modrou a fialovou. V tomto případě jde vždy o změnu vzhledu zadního krytu a malého reproduktoru nad displejem.

co-f

Tyto skutečnosti zatím nejsou oficiálně potvrzeny a ani se neobjevila podobná informace od jiného zdroje. Budeme si muset počkat, jestli se objeví Nexus 5 v nových barvách.

Zdroje: phonearena.com, mainguyen.vn, intomobile.com, androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat