Google Nexus P3 – koncept se třemi hardwarovými moduly

Google Nexus P3 – koncept se třemi hardwarovými moduly
2014-02-21T15:00:53+02:00
• 21. 2. 2014
2

Jeden z uživatelů populární komunity deviantART se postaral o vskutku velice zajímavý koncept zřejmě posledního Nexus zařízení. Studentovi Giuseppe Avanzatovi s návrhem pomáhal Enrico Vicari a pojmenovali ho Nexus P3. Příští generace může vzhledem navázat na svého předchůdce, což bylo bráno v potaz u tohoto návrhu. Nicméně pár zajímavých vylepšení si nemohli odpustit.

Galaxy Nexus P3

Galaxy Nexus P3 na snímcích v přední části vyplňuje více než 70 % prostoru 5palcový displej. Zbytek již připomíná nynější Nexus 5. Vysouvací šuplík pro hardwarovou klávesnici lze uzpůsobit podle aktuálních potřeb uživatele, kteří mají k dispozici tři vyměnitelně moduly, kde jeden zastupuje QWERTY klávesnici, druhý gamepad známý z Xperie Play a nakonec i baterii o velikosti 4 700 mAh.

Ostatní specifikace zahrnují stereoreproduktory, 12megapixelový fotoaparát nebo přední 2MPx kamerka pro videohovory. Nakonec si tato myšlenka zaslouží slova chvály, i když ve skutečnosti nemůžeme příliš počítat s velkými experimenty ze strany Googlu.

Galaxy-Nexus-P3-koncept_01 Galaxy-Nexus-P3-koncept_02 Galaxy-Nexus-P3-koncept_03 Galaxy-Nexus-P3-koncept_04 Galaxy-Nexus-P3-koncept_05 Galaxy-Nexus-P3-koncept_06 Galaxy-Nexus-P3-koncept_08

Zdroj: harry-joe.deviantart.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Joooooo nástupce xperie play „shut up and take my money“ !! doufám že to vyjde :)

Joooooo nástupce xperie play „shut up and take my money“ !!

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat