Dotekománie doporučuje #27 – Sportovní výsledky

Dotekománie doporučuje #27 – Sportovní výsledky
2014-02-01T13:30:03+02:00
• 1. 2. 2014

Pokud patříte mezi sportovní fanoušky, měli byste číst dále. Do dnešního doporučení jsem zařadil aplikaci, která poskytuje komfortní sledování výsledků mnoha sportovních utkání.

unnamed_result

 

Livesport poskytuje svým uživatelům velmi dobrý přehled o všech různých zápasech, které se v daný den konají nebo se budou hrát. Vše je velmi dobře promyšlené a všechny ovládací prvky uživatele nijak nematou. Při prvotním otevření se zobrazí jednoduchá pomůcka, jak se aplikace ovládá.

unnamed (1)_result unnamed (2)_result

Pokud se rozhodnete pro sledování živého zápasu, jistě oceníte rozpisku pro daný zápas, počty vyloučení, žlutých karet a samozřejmě aktuální skóre. Spousta statistik dělá z této aplikace luxusní záležitost. Mě jako uživatele absolutně překvapilo zobrazování procentuálního držení míče, což potvrzuje propracovanost.

unnamed (3)_result unnamed (4)_result

Uživateli se pomocí aplikace naskýtá možnost si upravit oblíbené kluby nebo ligy, přičemž jsou dostupné i notifikace. Mezi výsledky se najdou i méně populární sporty, např. curling.

unnamed (5)_result unnamed (6)_result

Livesport dostává od uživatelů převážně plné hodnocení za propracovanost a rychlost. Aplikace patří mezi nejlepší, které jsem v poslední době zkoušel. Všechny rozhodně potěší, že nenarazíte na žádné skryté platby a vše je plně zdarma. Livesport rozhodně doporučuji!

logo-app LiveSport – sportovní výsledky. FlashScore Zdarma ANDROID

logo-app Livesport Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat