BlackBerry: nový Ontario odhalen v benchmarku

BlackBerry: nový Ontario odhalen v benchmarku
2014-02-12T10:00:14+02:00
• 12. 2. 2014

Testy benchmark určené pro srovnávání určitých veličin jsou často hlavním viníkem úniku specifikací chystaných zařízení. V listopadu loňského roku BlackBerry počítalo s novinkami Z50 a Q30, které mají nahradit současné modely v nabídce. Dnes benchmark Geekbench odhaluje první část specifikací jednoho z očekávaných zařízení.

blackberry-logo-540x334

Telefon nesoucí kódové označení Ontario v sobě ukrývá čtyřjádrový procesor Snapdragon 800 s frekvencí 2,15 GHz od Qualcommu, 2GB operační paměť RAM a předinstalovaný systém BlackBerry OS ve verzi 10.3.0.92. Konstrukce by mohla nabídnout hardwarovou QWERTY klávesnici, jelikož generální ředitel John Chen minulý měsíc řekl, že většina nových modelů jej dostane.

Zda tyto zařízení bude produkovat sám BlackBerry nebo společnost Foxconn, se kterou uzavřeli dohodu na 5 let, není známo. Foxconn má mít kompletně na starost low-endovou řadu tohoto kanadského výrobce, který bude zajišťovat pouze jejich softwarovou stránku. První přírůstek je momentálně vyvíjen pod kódovým označením Jakarta.

BB Ontario

Zdroj: crackberry.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Julinek

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat