Action Center z Windows Phone 8.1 ukázaný na videu

Action Center z Windows Phone 8.1 ukázaný na videu
2014-02-20T12:00:43+02:00
• 20. 2. 2014

Nadpis mluví sám za sebe. Očekávaný update systému Windows Phone na vyšší desetinnou číslici se blíží k vydání a je jasné, že do jeho vydání budeme dostávat stále přesnější informace o jeho vzhledu a nových funkcích. Už jsme vám představili první novinku, kterou tato aktualizace přinese – swipe klávesnice.

gsmarena_001

Kvůli WP 8.1 softwarové vývojové sadě si můžeme představit další, zatím neoficiální, novinku Action Center. Mělo by se jednat o variantu notifikační lišty, jako je u ostatních mobilních systémů. Jak uvidíte ve videu, Action Center se dá nastavit do podoby, kterou si sami nastavíte. Jsou v něm čtyři tlačítka, která si můžete bez problému změnit. V Action Center uvidíte také veškeré notifikace.

Dalšími očekávanými novinkami ve Windows Phone 8.1 jsou – hlasová asistentka Cortana, lepší multitasking, rozostření fotografií, Internet Explorer 11 se správcem hesel, menší vylepšení UI, atd. Osobně si myslím, že novinek nebude zas tak málo a určitě se máme na co těšit. Vše by se mělo představit začátkem dubna tohoto roku na BUILD konferenci, kterou pořádá sám Microsoft.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat