ZTE chystá odolný telefon pod označením G601U

ZTE chystá odolný telefon pod označením G601U
2014-01-28T08:00:09+02:00
• 28. 1. 2014

Čínská společnost ZTE do mobilního portfolia nově zařadí první zařízení, které bude především význačné svojí vysokou odolností. Jestliže vykonáváte rizikové zaměstnaní, kde je potřeba hledět hlavně na funkčnost a konstrukci telefonu, novinka skrývající se pod kódovým označením G601U bude možná tím pravým.

ZTE G601U

Tělo o rozměrech 127,4 x 66 x 12 mm váží 156 gramů a do přední části byl dosazen 4palcový displej s WVGA rozlišením. Hardwarovou stránku zajišťuje dvoujádrový procesor s taktem 1,3 GHz, který doplňuje 1GB operační paměť RAM. Uživatele bude prostředím doprovázet systém Android ve verzi 4.2.2 Jelly Bean.

Zatímco čelo nabídne pouze VGA kamerku,  zadní část ponese 2500mAh baterii, 5megapixelový fotoaparát spolu s přisvětlovací LED diodou. Zbývající parametry počítají s WiFi, 3G sítěmi, HSPA nebo podporou paměťových karet typu microSD. Kdy se tento kousek oficiálně objeví v prodeji, je otázkou času, ale vzhledem k úniku z čínského certifikačního orgánu, lze očekávat zahájení právě v domovské Číně.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat