Samsung uzavřel partnerskou dohodu s Illycaffè

Samsung uzavřel partnerskou dohodu s Illycaffè
2014-01-24T07:04:26+02:00
• 25. 1. 2014
2

Nečekanou spolupráci uzavřela jihokorejská společnost Samsung Electronics s italskou pražírnou kávy Illycaffè. Jeden ze symbolů kvalitní kávy bude v několika následujících letech možné ochutnat v oficiálních prodejnách, ale nejen to. Společnosti ze zcela rozlišných oborů si od nově vzniklého partnerství hodně slibují. Obě budou hrát významnou roli a samozřejmě i samotní zákazníci se mají na co těšit.

Samsung Illycaffè - Spolupráce

Cílem mnohaletého partnerství je zvýšit zkušenosti obou táborů spotřebitelů v jejich maloobchodních prodejnách. Přesněji řečeno to pro Samsung znamená, že bude nabízet prémiovou kávu ve svých obchodech při nákupů zařízení a na prezentačních akcích po celém světě. Za to naopak Illycaffè nechá své prodejny plně digitalizovat zařízeními od Samsungu, mezi kterými najdeme chytré telefony a tablety z modelové řady Galaxy.

ILLY, 295 REGENT STREET, LONDON, W1B 2HJ20/01/14 ILLY, 295 REGENT STREET, LONDON, W1B 2HJ20/01/14 ILLY, 295 REGENT STREET, LONDON, W1B 2HJ20/01/14 ILLY, 295 REGENT STREET, LONDON, W1B 2HJ20/01/14

To není všechno, Samsung se navíc postará o vývoj různých mobilních aplikací pro Illycaffè. První proměněnou prošla pobočka v Londýně na Regent Street, kde takzvaní Samsung Angels na úvod partnerství budou poskytovat pomoc zákazníkům. S největším rozšířením se počítá do konce roku 2014, kdy všechny modernizované prodejny ponesou označení digitalized by Samsung. Generální ředitel illycaffè, bere jihokorejský Samsung jako přirozeného spojence, kterému může pomoci s rozvíjením nových maloobchodních koncepcí.

Zdroj: global.samsungtomorrow.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Peter mcmiazga Jamnicky

25. 1. 2014, 16:45

Mne sa toto velmi paci, tesim sa na kavu v predajni Samsungu.

Aby ta káva nebyla moc silná.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat