Foxconn odhalil dvě velikosti iPhonu 6

Foxconn odhalil dvě velikosti iPhonu 6
2014-01-05T09:30:05+02:00
• 5. 1. 2014
2

Zaměstnanci společnosti Foxconn, známé v minulosti častými úniky informací kolem nadcházejících chytrých telefonů od Applu, vnášejí prostřednictvím sociální sítě Sina Weibo na veřejnost opět první novinky, týkající se chystaného iPhonu 6. I přes uniklé specifikace, které nejsou zatím nějak podložené, budou zřejmě za výrobou stát výrobní linky v Číně.

Apple

Podle pracovníků z Foxconnu by měla být výroba další generace iPhonu rozdělena na dvě verze, lišící se úhlopříčkou displeje, kde první model dostane 4,7palcový displej a druhý se dočká úhlopříčky o velikosti 5,7 palců, přičemž poslední zpráva hovořila o 5,5palcovém displeji. Poté každý model obdrží jednu z biometrických funkcí, kterou kromě snímače otisků prstů nově doplní rozpoznávač očí uživatele.

Jestliže bude chtít Apple dodržet období předchozích představení, tak jej můžeme očekávat ve třetím čtvrtletí tohoto roku. Do té doby přijde ještě mnohem více informací s bližší podobou. Minulý rok byla po boku iPhonu 5s uvedena barevná varianta 5c, a pokud neúspěch neodradil výrobce od dalšího vybočení ze zajetých kolejí, dočkáme se zařízení s rozměry phabletu.

Zdroje: gforgames.com, weibo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Michal Metný

18. 3. 2014, 9:39

Neví někdo, na kolik je biometrická čtečka prstu spolehlivá?

Tady je o biometrii několik faktů: https://cs.wikipedia.org/wiki/Biometrie

Jinak co se týká spolehlivosti, nejspíše je to u každého zařízení trochu jiné, ale všeobecně se to podle mě pohybuje kolem 98-100% Třeba čtečka otisků, kterou máme v práci rozezná mokré i špinavé prsty a spolehlivá je podle výrobce na 100% viz: http://www.etend.cz/cz/dochazkova-ctecka-e-3

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat