Dotekománie doporučuje #26 – ChangelogDroid

Dotekománie doporučuje #26 – ChangelogDroid
2014-01-25T13:00:42+02:00
• 25. 1. 2014

Aplikace, které do svých zařízení často instalujeme, jsou vývojáři neustále aktualizovány. Občas je aktualizací příliš mnoho a pro lepší přehled je zde aplikace jménem Changelog Droid.

unnamed_result

 

Changelog Droid řadíme do kategorie aplikací, která nám mají dát větší přehled o určité informaci. Zde se jedná o přehledné uspořádání novinek při každé aktualizaci jakékoliv aplikace, kterou máte v telefonu nainstalovanou.

unnamed (1)_result unnamed (2)_result

V čase, kdy se aplikace aktualizuje, se vám zobrazí v notifikační liště ikona s přehledem novinek, jaké autor udělal. Při otevření se vyobrazí přehledný seznam posledních událostí. Aplikace automaticky a chytře řadí informace od nejnovějších po nejstarší, což znamená, že máte dobrý přehled, v jakém pořadí se co událo.

unnamed (3)_result unnamed (4)_result

Aby toho nebylo málo, autor si dal práci a máte možnost najít seznam dostupných aktualizací pro aplikace, které dosud nebyly zaktualizovány. To se hodí v případě, že nechodíte do obchodu Play každý den nebo nemáte nastaveny automatické aktualizace. Changelod Droid byl donedávna ve dvou verzích, avšak autor se rozhodl upustit od prémiové verze a nyní má zdarma dostupné všechny funkce.

logo-app Changelog Droid Cypressious Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat