Oppo představilo model Neo aktualizováno

Oppo představilo model Neo [aktualizováno]
2014-01-15T20:20:54+02:00
• 15. 1. 2014

Aktualizováno 20:20

Společnost Oppo dlouho nečekala a dnes představila novinku Neo. Jedná se o smartphone zapadající do nižší střední třídy, který nabízí výkon dvoujádrového procesoru s taktem 1,3 GHz. Přesnější informace nejsou známy, ale zřejmě má k dispozici 1 GB RAM.

gsmarena_002 (4)

Rozměry mobilu jsou 132 x 65.8 x 9.2 milimetrů a váží 130 gramů. Systém Android je ve verzi 4.2 Jelly Bean s nadstavbou Color OS. Na zadní straně se nachází 5MPx foťák společně s baterií o kapacitě 1900 mAh. Nad displejem najdeme 2MPx kamerku. Samotný zobrazovací panel má úhlopříčku 4,5 palce s rozlišením 854 x 480 pixelů. Dotyková plocha zvládá ovládání i přes rukavice.

gsmarena_004 (1) gsmarena_003 (1)

Prozatím je dostupnost hlášena pro Indonésii za cenu 215 dolarů u verze pro dvě SIM karty. Zatím tedy nevíme, jestli se Oppo Neo objeví i v Evropě.

Původní článek 7:10

Společnost Oppo se připravuje na vydání nové vlakové lodi Oppo Find 7, ale i tak se nezastavuje vývoj modelů. Další na řadě by mělo být zařízení s 4.5″ IPS displejem. Ponese jméno Oppo Neo a podle vypuštěného obrázku se můžeme shodnout na třech vlastnostech, které bude telefon obsahovat.

gsmarena_001

Výše jsem jednu vlastnost již zmínil a tou je velikost a použitá technologie displeje. Bohužel jeho rozlišení je zatím neznámé. Další vlastností je „Gloves Mode“, ve které půjde nejspíše o ovládání i s nasazenými rukavicemi. Poslední vlastnost je „Quick Reach“, kde jde o ovládání zařízení pomocí gest. Tato gesta by měla urychlit ovládání systému a zjednodušit jeho používání.

V podnadpise si také můžeme přečíst „Let your fingers talk“, což v překladu znamená „Nechte své prsty mluvit“. Pokud Oppo pořádně na displeji zapracuje, tak by se mohlo jednat i o opravdový výrok společnosti. Jelikož se na obrázku také píše Coming soon (přijde brzy), mohli bychom očekávat telefon v nejbližší době. Možná se dočkáme novinky v druhém kvartálu tohoto roku. Ale kdy přesně, není známo.

Zdroje: gsmarena.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat