Huawei představil nový Ascend G700 pro český trh

Huawei představil nový Ascend G700 pro český trh
2013-12-03T19:15:45+02:00
• 3. 12. 2013

Novinka v podobě modelu Ascend G700 od čínského Huawei, který byl světu představen už v druhé polovině září, tentokrát přichází na mobilní trh u nás. Zařízení zapadající do vyšší střední třídy nabídne dostatečný výkon za odpovídající cenu.

Huawei Ascend G700

Ještě před vánočními svátky si budou moci fanoušci společnosti Huawei pořídit model Ascend G700, jehož čelní část vyplňuje 5palcový IPS displej s rozlišením 1280 x 720 pixelů a technologií MagicTouch dovolující ovládání telefonu pomocí rukavic. Hardwarová stránka zahrnuje čtyřjádrový procesor Mediatek založený na architektuře Cortex-A7 taktovaný na 1,2 GHz, 2GB operační paměť RAM a interní paměť o velikosti 8 GB rozšiřitelnou prostřednictvím paměťové microSD karty.

Huawei Ascend G700 - černá varianta - přední část

Zadní část disponuje 8megapixelovým fotoaparátem s BSI snímačem, automatickým ostřením a přisvětlovací LED diodou. O výdrž se stará 2150mAh baterie zajišťující údajně výdrž až dva dny. Zařízení disponuje Androidem ve verzi 4.2 Jelly Bean s nadstavbou Emotion UI. Mezi ostatní specifikace lze zařadit přední 1,3MPx kamerku pro videokonference, Bluetooth, WiFi, GPS nebo FM rádio. V obchodech na něj narazíte již od 25. listopadu v černé či bílé variantě za cenu 6 490 Kč.

Huawei Ascend G700 - černá varianta - zadní část Huawei Ascend G700 - bílá varianta - zadní část

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat