Samsung začal pracovat na 20MPx senzoru

Samsung začal pracovat na 20MPx senzoru
2013-12-03T10:30:04+02:00
• 3. 12. 2013

Přetahovaná mezi uživateli chytrých telefonů a jejich fotoaparáty, který je vlastně ten nejlepší, zřejmě nekončí. Korejský server ET News přinesl zprávu hovořící o započaté práci vývojářského týmu v Samsungu, jejichž úkolem je přinést 20megapixelový senzor fotoaparátu. V souvislosti s tímto projektem rovněž přicházející první teze ohledně jeho uvolnění do výroby či prvního využití.

samsung_logo_720w-640x337

Údajné představení by mělo proběhnout v druhé polovině následujícího roku, kdy od jihokorejského výrobce můžeme očekávat uvolnění modelu Galaxy Note 4 s celou řadou funkcí v oblasti fotoaparátu. Toto celé rozhodnutí vzniklo ihned poté, co se Samsungu nepodařilo do zařízení dostat optický stabilizátor obrazu (tzv. OIS).

Společnost počítá s tím, že 25 % zařízení zapadající do vyšší třídy v roce 2014 bude vybavena 16megapixelovým fotoaparátem, což v přesném čísle vychází na 90 milionů chytrých telefonů. V dalších letech počínaje rokem 2015 lze očekávat tuto hranici již jako standard mezi chytrými telefony pod značkou Samsung.

Zdroj: unwiredview.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat