Dotekománie doporučuje #21 – Battery Monitor Widget

Dotekománie doporučuje #21 – Battery Monitor Widget
2013-12-21T10:00:02+02:00
• 21. 12. 2013

Pokud patříte mezi uživatele, kteří mají potřebu sledovat spotřebu baterie, máme pro vás skvělý tip, jak sledovat spotřebu detailněji.

unnamed_result

S aplikací Battery monitor widget máte mnoho možností, jak sledovat, kolik vaše zařízení odebírá energie z akumulátoru. Ke hlavním funkcím patří zobrazení grafu s přímkou, která symbolizuje vámi určený typ ke sledování.

unnamed (2)_result unnamed (3)_result

Grafy, které se dají zobrazit, jsou procenta, napětí a spotřeba v mW. Za nejužitečnější lze označit přímku úbytku baterie v procentech. Skvělou vychytávkou je trojitá předpověď doby, za jakou bude akumulátor vybit.

unnamed (6)_result unnamed (7)_result

V nastavení je toho dost, za zmínku stojí nastavení zobrazení dvou grafů naráz, přičemž každý se dá nastavit na zobrazování jiných hodnot. Do grafů se dá vložit značka, tato funkce se dá např. použít, když potřebujete vyladit spotřebu nebo jen informativně označit počáteční bod. Pro kalibraci stačí, aby aplikace byla nainstalována a použita od 100% nabití do úplného vypnutí zařízení. Po tomto kroku již Battery monitor widget zobrazí grafy přesněji. Pokud některým hodnotám nerozumíte, jednoduše si v nastavení přepnete na vámi určené jednotky, kterým porozumíte více. Lze shrnout, že čím déle tuto aplikaci používáte, tím je přesnější v určování zbývající doby do vybití.

Battery monitor widget má v obchodě Play plné hodnocení 5 hvězdiček, což znamená nejlepší skóre, jaké je možné dosáhnout. Cena je poněkud vyšší, mnohdy je aplikace ve slevě, takže se určitě vyplatí sledovat cenu a v akci ji zakoupit.

logo-app Battery Monitor Widget 3c Zdarma ANDROID   logo-app Battery Monitor Widget Pro 3c 3,67 US$ ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat