Xolo Q900 sází na klasickou výbavu a nízkou cenu

Xolo Q900 sází na klasickou výbavu a nízkou cenu
2013-11-06T10:00:29+02:00
• 6. 11. 2013

Indický výrobce chytrých telefonů zaměřený převážně na trhy v Číně a blízkém okolí přinesl na mobilní trh další lákavou novinku. Jedná se tentokrát o model s označením Q900, který svoji cestu oficiálně zahájil v domácí Indii. Svojí nevýraznou výbavou se ztratí v záplavě totožných zařízení, nicméně jedinou záchranou může být vzhledný design nebo tradičně nízká cena.

Xolo Q900

Xolo Q900 mezi hardwarovými prvky se ukrývá čtyřjádrový procesor MT6589 s frekvencí 1,2 GHz opírající se o architekturu Cortex-A7, grafický čip PowerVR SGX544, operační paměť RAM o velikosti 1 GB a pouze 4GB interní paměť, kterou naštěstí budete moci rozšířit pomocí slotu na paměťovou microSD kartu.

Úhlopříčka displeje vyrostla do šíře 4,7 palců při HD rozlišení. Zadní část nese 8megapixelový fotoaparát společně s 1 800mAh baterií zajišťující až 10 hodin hovorů v 3G sítí. Ostatní seznam specifikací zahrnuje 2megapixelovou kamerku v přední části, funkci dual-SIM, podporu sítě 3G a HSPA.

Uživatelským prostředím bude operační systém Android ve verzi 4.2.2 Jelly Bean. Zařízení lze již v Indii zakoupit, a to za cenu 12 900 rupií, což při přepočtu vychází na přijatelných 3 945 Kč bez daně a dalších poplatků za pořízení.

Xolo Q900 - zařízení Xolo Q900 - přední část

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat