MLais MX69: Čínský vrchol s osmijádrem uvnitř

MLais MX69: Čínský vrchol s osmijádrem uvnitř
2013-11-06T11:00:49+02:00
• 6. 11. 2013

Chytrý telefon s osmi jádry pod kapotou chystá představit čínský výrobce MLais. O dlouho spekulovaném zařízení s označením MX69 unikly informace týkající se jak samotné výbavy, tak i přesnějšího data oficiálního přestavení. Výrobce technologiemi používaných u mobilních telefonů tentokrát nešetřil a přináší z každého soudku takřka jen ty nejlepší.

MLais MX69

MLais MX69 v přední části bude zabírat 5,7palcový displej s Full HD rozlišením (1920 x 1080 pixelů) podporující úhel pohledu až 178 stupňů. Vrchol hardwarové výbavy zaujme procesor MT6592 od Mediateku s osmi jádry spolu s 2GB operační pamětí RAM a 32GB vnitřní pamětí na uživatelská data. Nijak extravagantní konstrukce těla dosahující na tloušťku 8,2 mm v sobě také ukrývá technologie NFC nebo OTG.

Dále může potěšit podpora bezdrátového nabíjení, dva mikrofony redukující okolní šum či v zádech umístěný 13megapixelový fotoaparát s možností automatického ostření. Nakonec co se týče dostupnosti a prodejní ceny, telefon dorazí na mobilní trh v Číně během listopadu za cenu kolem 2 000 jüanů (tj. v přepočtu 6 247 Kč bez daně a dalších poplatků).

MLais MX69 - displej

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat