5 aplikací ze storu – androidí mix s 2 bonusy

5 aplikací ze storu – androidí mix s 2 bonusy
2013-11-06T09:00:19+02:00
• 6. 11. 2013

android do clanku

Po čtyřech týdnech tu je opět androidí mix tentokrát s dvěma bonusovými aplikacemi. V tomto dílu budeme kreslit, fotit nebo plnit úkoly pomocí „to-do“ aplikace a zakončíme to užitečnými aplikacemi pro vývojáře a adminy.

ArtFlow – Sketch, Paint, Draw

Pokud byste si chtěli ze svého tabletu udělat digitální skicář, tak toto je ta pravá aplikace. Nabízí intuitivní ovládání, spousty různých štětců (v neplacené verzi méně), práci s vrstvami a v placené verzi také export do PSD, PNG nebo JPG. Podívejte se na video a určitě se vám zalíbí.

logo-app ArtFlow • Tablet Sketchbook Artflow Studio Zdarma ANDROID
logo-app App Name Developer NEZNÁMÁ ANDROID

Camera 2

Camera 2 je foto aplikace, která vám v reálém čase aplikuje různé filtry na snímanou scénu. Efekty jsou rozděleny do několika kategorií např. Old Time, Comic, Art nebo Sci-Fi. Své výtvory může také z aplikace přímo sdílet.

logo-app Camera 2 JFDP Labs 3,11 US$ ANDROID

DigiCal Calendar & Widgets

Velice dobře hodnocený “holo” kalendář”, který synchronizuje vše mezi Google kalendářem, Outlookem a Exchange. Mezi hlavní přednosti tohoto kalendáře patří pětice widgetů, propojení s Google Now a gesta pro procházení kalendářem.

logo-app Kalendář DigiCal Digibites Zdarma ANDROID
logo-app Kalendář DigiCal+ Digibites 5,02 US$ ANDROID

Fences for Android

Možná mnozí z vás znáte Tasker, což je aplikace, pomocí které si vytváříte různé profily, které mají něco udělat na základě vaší polohy, například ztišit telefon, když jste v kině. Fence nabízí podobné funkce, sice ne tolik jako Tasker, ale zase je o něco levnější.

logo-app App Name Developer NEZNÁMÁ ANDROID

Todo Cloud

Toto není jen další “to-do” aplikace, v které si můžete zaznamenávat věci, které chcete udělat. V této “to-do” aplikaci můžete přizvat své kolegy nebo členy rodiny, aby se podíleli na plnění těchto úkolů. Bohužel, pokud chcete tuto službu využívat naplno, musíte zaplatit.

logo-app Todo Cloud Appigo Zdarma ANDROID

Bonus app 1 – App Stats (beta)

Velice užitečná aplikace pro vývojáře, s kterou budete mít statistiky (hodnocení, pořadí a další) nejenom své aplikace kdekoliv rychle po ruce.

logo-app App Stats (beta) cloud.tv Zdarma ANDROID

Bonus app 2 – Google Admin

Pokud ve vaší firmě používáte jeden z produktů Google Enterpise (Google Apps for Business, Education, Government) a jste správce, s touto aplikací budete moci ze svého mobilního zařízení přidávat uživatele, mazat/měnit hesla nebo spravovat skupiny.

logo-app Google Admin Google Inc. Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Petr Starý

Majitel dvou Android zařízení (SGS2, Asus Transformer Pad TF300T). Mám rád bushwalking, geocaching a také jsem začal skenovat QR kódy (munzee).

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat