Samsungu promluvil o plánech na rok 2014

Samsungu promluvil o plánech na rok 2014
2013-11-07T12:50:40+02:00
• 7. 11. 2013
2

Výrobní plány pro nadcházející rok odhalila jihokorejská společnost Samsung během jednoho konferenčního rozhovoru se samotnými investory. Ten do detailu prozradil blízkou budoucnost tohoto největšího výrobce. Novinky v mobilních technologiích můžeme s největší pravděpodobnosti rovnou očekávat u chystané vlajkové lodi Galaxy S 5.

24760_09_samsung_display_is_gaining_momentum_features_39_000_staff_and_7_facilities_across_the_globe

Samsung plánuje příští rok udělat dva velké kroky, které se budou zaměřovat na oblast procesorů a displejů. Výrobce plánuje přejít více na vlastní procesory, i když v současné době má podepsanou licenční smlouvu na čipsety s ARM, takže cesta nebude příliš jednoduchá. Samsung nejprve hodlá dále rozvíjet 64bitové jádra na bázi ARM a až následně se postupně přesouvat na vlastní.

Samsung v roce 2014 . procesory

Během zmiňovaného rozhovoru byla velmi žhavým tématem oblast mobilních displejů, jelikož Samsung příští rok odhalí RGB AMOLED displej s hustotou pixelů 560 ppi – WQHD rozlišení (2560 x 1440 pixelů). Jeho úhlopříčka by měla dorůst do velikosti 5,25 palce a s jeho nasazením se počítá u připravovaného modelu Galaxy S5.

Samsung v roce 2014 . displeje

Nakonec až v roce 2015 Samsung počítá se zavedením 4K displejů při rozlišení 3840 x 2160 pixelů, protože představují velký skok oproti Full HD rozlišení, které je v dnešní době velkým trendem.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

No tak zase niekomu hrabe to do kedy chcu zvecsovat displaye ? Kym nebudu s telefonou televizory ? …. Uz 5 palcov je extrem … Toto je jedina vyhoda iphonu ze sa nezenu za displayom a ich telefony su kompaktne … Android vyrobcovia to uz prehanaju o 4,roky si uz nebudem vediet ani vybrat telefon lebo vsetky budu mat 7 palcov …. Este sa cudujem ze to ty sikmooky vymyslaju sak oni su krpaty tym padom aj male ruky maju …. To na tieto next fen telefony by som musel mat ruky ako klicko ….

Ježíš těm výrobcům už šplouchá na maják :D však to bude mít “lepší“ HW jak PC sestavy :D Mám S4 FHD a to v bohatě stačíí… už to je moc luxus

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat