Pebble Smartwatch nově zakoupíte v Amazonu

Pebble Smartwatch nově zakoupíte v Amazonu
2013-11-30T09:00:42+02:00
• 30. 11. 2013

Projekt Pebble SmartWatch je jasným důkazem toho, že i malé věci lze dotáhnout do velkého konce. Hodinky v úvodu financované pouze prostřednictvím kampaně Kickstarter dosáhly na vysokou finanční podporu ve výši přes 10 milionů dolarů od více než 85 tisíc uživatelů. Chytré příslušenství se stalo skutečným fenoménem a už od samotného počátku měly hodinky zaděláno na úspěch. Nyní zařízení míří do obchodu Amazon, kde budou dostupné v několika barevných verzích.

Pebble SmartWatch

Chytré hodinky s e-ink displejem dorazily do Amazonu za cenu 148,99 dolarů (tj. v přepočtu 2 995 Kč bez daně a dalších poplatků) v prozatím černém a červeném provedení. Varianta s bílým, oranžovým nebo šedým přelivem můžeme očekávat v brzké době, nicméně v případě zájmu jej výrobce nabízí na oficiálních stránkách za 150 dolarů bez možnosti uplatnění různých promo kódů či slev přijímané Amazonem. Stříbrná verze je zřejmě pro svoji exkluzivitu momentálně vyprodána.

Jde tak o dalších prodejní kanál po obchodě Best Buy, kde může Pebble dosáhnout vynikajících prodejních čísel ve spojení s blížícími se Vánoci. Navíc začátkem měsíce společnost oznámila aktualizaci pro iOS aplikaci v App Storu, která přinesla plnou podporu notifikačního centra v systému iOS 7 a nejoblíbenějších aplikací, jako je Facebook, Twitter nebo Instagram.

Zdroje: thenextweb.com, thenextweb.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat