Neznámá novinka od HTC má přes 36 000 bodů v AnTuTu

Neznámá novinka od HTC má přes 36 000 bodů v AnTuTu
2013-11-27T10:00:04+02:00
• 27. 11. 2013
2

K výsledkům z testů benchmarku je v poslední době většina uživatelů obezřetná díky několika výrobcům, kteří u svých zařízení nadhodnocovali konečné skóre. Avšak tyto testy často odhalují chystané mobilní novinky, tchajwanská společnost HTC opět odkrývá zřejmě chystanou vlajkovou loď pro příští rok ve známém benchmarku AnTuTu.

Screenshot_49

Zařízení s označením HTC 0P6B120 dosáhlo na 36 532 bodů, což jej řadí mezi aktuálně nejlepší modely na trhu. Momentálně HTC pracuje na novém telefonu s nejvyšší výbavou nesoucí kódové označení M8, a tak můžeme dosažený výsledek přiřadit právě k němu. Nástupce modelu One lze s největší pravděpodobností očekávat na únorovém veletrhu Mobile World Congress, který se každoročně koná v Barceloně.

Prvotní informace kolem specifikací hovoří o 5palcovém displej s Full HD rozlišením, čtyřjádrovém procesoru MSM8974AB Snapdragon 800 s frekvencí 2,3 GHz, 2GB operační pamětí RAM, 16GB interní pamětí, přední 2,1MPx kamerkou a 4MPx senzorem fotoaparátu zastřešeným technologií UltraPixel. Už v základu by se měli majitelé dočkat nového operačního systému Android ve verzi 4.4 KitKat společně s nadstavbou HTC Sense 6.0.

Výrobce ještě může překvapit procesorem Snapdragon 805, který Qualcomm chystá představit ve stejném období nebo snímačem otisků prstů, jehož využití najdete u modelu One Max. Zda se však nakonec tyto zprávy potvrdí, ukáže až 1. čtvrtletí roku 2014.

HTC M8 HTC M8 - AnTuTU

Zdroje: unwiredview.com, phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Parametry špičkové, jen úložiště by mohlo být větší. Pokud cena bude do 15000,- Kč tak to bude bomba.

Tomáš Valenta

1. 12. 2013, 13:01

Tak to určitě nebude :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat