Mad Catz představil herní klávesnici pro Android

Mad Catz představil herní klávesnici pro Android
2013-11-04T09:00:11+02:00
• 4. 11. 2013

Náruživé milovníky her na chytrých zařízení by mohl zaujmout nový přírůstek mezi příslušenstvím od společnosti Mad Catz. Ta je především známá dobře propracovanými doplňky za odpovídající prodejní cenu. Klávesnice nese název S.T.R.I.K.E.M Mobile Keyboard a je určena pro hráče, kteří nemají rádi klasické klávesnice dostupné v každém čínském obchodě.

Mad Catz

S.T.R.I.K.E.M zaobaluje velmi působivá konstrukce v herním stylu, v jejichž nitru najdete NFC čip pro bezproblémové spárování s jakýmkoliv jiným zařízením podporující stejnou technologii nebo paměť pro ukládání vlastních příkazů. Jednotlivé klávesy podporují speciální technologii micro P.U.L.S.E., díky které klávesy poznají přesnou hloubku vašeho stisku.

Dále využitá technologie OFN (Optical Finger Navigation) nahrazuje u vybraných kláves standardní myš. Výdrž zajišťuje dobíjecí lithiově-polymerová baterie, což většina ocení, jelikož samotné podsvícení kláves ubere patřičnou dávku kapacity baterie. Část těla doplňuje multimediální tlačítka s rolovacím tlačítkem pro ovládání hlasitosti

Závěrem výrobce dodá zařízení na trh zřejmě do konce tohoto roku ve třech barevných provedení – lesklá černá, bílá a červená. Prodejní cena není prozatím známa, každopádně ji můžeme očekávat velmi vysokou.

Zdroj: intomobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat