Huawei chystá 8jádrový Ascend P6S

Huawei chystá 8jádrový Ascend P6S
2013-11-18T08:45:24+02:00
• 18. 11. 2013
1

Nedávno jsme otestovali smartphone Ascend P6, u kterého jsme si nemohli stěžovat na nedostatek výkonu. Jedná se o velmi tenké zařízení, které může zaujmout svým designem. Už v tuto chvíli se pracuje na další generaci, která si zřejmě vypůjčí značení od Applu, jelikož nepředstavená novinka získala název Ascend P6S.

P1060234

Zajisté můžeme počítat s parametry, které se budou vyjímat na reklamních materiálech, ale doposud se jednalo spíše o spekulace. Ovšem nyní samotný prezident společnosti Huawei nastínil hlavní přednost nového smartphonu. Xu Xin Quan na sociální síti Weibo poodhalil, že novinka získá procesor s 8 jádry.

V tomto ohledu by se mohlo zdát, že dodavatelem bude známý výrobce Mediatek, ale opak je pravdou. Za výrobou bude stát samotná společnost Huawei. I v tomto případě máme počítat s možností využití všech jader současně, což je nový trend proti původním 8jádrovým procesorům 4+4 od Samsungu, kde se využívala jen část.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Mě je to sympatické, že jen nenakoupí součástky a neposkládají je do obalu. Prostě se snaží pracovat na svých řešeních a to je pro vývoj v telekomunikacích dobré bez ohledu na to, zda to bude mít kýžený efekt v nízké spotřebě. To, že Huawei vyvíjí a nespí na vavřínech je to nejlepší co může dělat. Základ je, aby to vyrobili tak,aby to 8jádro co nejméně topilo.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat