Gionee Elife E7: čínská novinka s 2K displejem na konci roku

Gionee Elife E7: čínská novinka s 2K displejem na konci roku
2013-11-11T10:10:29+02:00
• 11. 11. 2013

O slovo se hlásí druhý výrobce z Číny, jehož připravovaný telefon dostane displej s 2K rozlišením a s největší pravděpodobností také reaguje na model XPlay 3S od společnosti Vivo. Ačkoliv nejsou ani u jednoho zařízení známy žádné bližší informace, kroky generálního ředitele Gionee něco málo napovídají. Nicméně ještě na konci tohoto roku se ukáže, zda zmíněné úvahy jsou skutečné.

Gionee Elife E7

Generální ředitel společnosti Gionee, Lu Wei Bing prozradil, že chystaný model Elife E7 bude oficiálně představen 26. listopadu v čínském Pekingu. Dále na blogovacím serveru Weibo zveřejnil fotografie z návštěvy společnosti Qualcomm v Kalifornii, která se uskutečnila 18. října, což může napovídat o využití jejich procesorů Snapdragon 600 nebo 800.

Nakonec každopádně Gionee nabídne u Elife E7 ještě lepší displej při porovnání s Vivo XPlay 3S, v jehož výbavě najdete 5,7palcový displej s WQXGA rozlišením (2560 x 1440 pixelů), jelikož dostal 6,1palcovou úhlopříčku s rozložením pixelů 2560 x 1600, hustotou pixelů 498 ppi a založený na technologii IGZO.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat