Samsung vstoupil do Guinnessovy knihy rekordů

Samsung vstoupil do Guinnessovy knihy rekordů
2013-10-27T12:20:41+02:00
• 27. 10. 2013
1

V loňském roce, kdy popový zpěvák PSY pocházející z Jižní Koreje, dosáhl světového rekordu za největší počet zhlédnutí jeho hudebního videoklipu Gangnam Style na internetu,  tento rok opět poputuje další ocenění do tohoto koutu světa. Zatímco videoklip se momentálně pohybuje na neuvěřitelné hranici 1,8 miliard zhlédnutí,  společnost Samsung dokázala vytvořit rekord s největší fotoknihou na světě.

Samsung - rekord

Pro překonání původního rekordu jihokorejský výrobce potřeboval sehnat přes 10 tisíc fotografií a nápomocni mu byli fanoušci na sociální sítí Facebook. Tam totiž byla spuštěna reklamní kampaň spojená s nedávným spuštěním prodeje Galaxy S4 Zoom ve vedlejším Německu. Fanoušci měli možnost poslat svých 10 osobních fotek z každodenního života, které se následně vytiskly ve fotoalbu.

Kampaň během 10 dnů, začínala 25. července, vytěžila celkově 36 tisíc fotografií a z nich 28 tisíc kusů bylo vytisknuto do alba o rozměrech 5 x 8 metrů s 16 stranami. Jestliže se chystá na cestu k našim sousedům,  na album můžete narazit v Berlin Museum for Communication. Nakonec rekord byl přepsán k 7. září, kdy do knihy rekordů byla oficiálně zapsána společnost Samsung a jejich Největší fotokniha na světě.

Samsung - S4 Zoom Samsung - muzeum

 

 

Zdroj: sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

:D..bych chtěl vidět čím to tiskli.:D

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat