Podoba tabletu od Nokie se asi odhaluje aktualizováno

Podoba tabletu od Nokie se asi odhaluje [aktualizováno]
2013-10-11T20:30:22+02:00
• 11. 10. 2013

Aktualizováno 11.10.

Známý zdroj @evleaks právě zveřejnil údajnou podobu tabletu od finského výrobce. Současný název je Nokia Lumia 2520. Zřejmě se dočkáme většího výběru barevných variant. Můžete si všimnout, že na horní pravé straně se nachází tlačítko pro vypnutí a zapnutí displeje společně s kolébkou hlasitosti. Na přední straně nesmí chybět videokamera a pod displejem najdeme logo systému Windows (RT).

2520_cy

Původní článek 10.10.

Nokia vypustila pozvánku k akci, která proběhne 22. října v Abu Dhabi. Nic moc se z ní bohužel zjistit nedá, ale jak se říká – jeden obrázek vydá za tisíc slov.

Webcast_conversations-desert

Jak vidíte, obrázek odkazuje na telefon (phablet), tablet a notebook. Jak už všichni víme, Nokia pracuje na phabletu Lumia 1520 a tabletu Lumia 2520. O notebooku zatím žádné informace do světa Nokia nevypustila, takže nás zřejmě čeká nějaké překvapení.

Nokia Lumia 1520 by měl podle dřívějších informací phablet s Full HD rozlišením a úhlopříčkou displeje 6 palců , pohánět by ho měl Snapdragon 800.

Lumia 2520 by měl být  Windows RT tablet, který také bude poháněn Snapdragonem 800. Měl by mít rozlišení Full HD a součástí zřejmě bude stojánek, jaký najdeme u tabletu Surface. Tisková konference bude začínat v 11 hodin místního času. Přesný program i témata budou doplněna následně.

Zdroje: gsmarena.com, conversations.nokia.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Ivan Stloukal

Mobilní maniak, manželka tvrdí že pacient, s neustálou touhou po změnách telefonů. Nepreferuji žádnou platformu, rád adoptuji vše od Androidu až po Tizen (abecedně seřazeno, nic nevyjímaje).

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat