iPhone 5s trápí „modrá obrazovka smrti“

iPhone 5s trápí „modrá obrazovka smrti“
2013-10-12T08:30:42+02:00
• 12. 10. 2013

Není to tak dlouho, co se u iPhone 5s objevil první závažnější problém, a to nepřesné senzory. Nyní se objevuje u uživatelů nového telefonu 5s další problém – pověstná modrá obrazovka smrti známá z operačního systému Windows. Na iPhonu naštěstí způsobí jen restart celého zařízení.

Celý problém vzniká při spuštění kancelářského balíku iWork od Applu nebo i jiných aplikací, jejich následného zavření a znovu otevření přes multitasking. Poté se objeví  modrá obrazovka a telefon se restartuje. Hlášení tohoto problému se poprvé objevilo na oficiálním fóru Applu, kde ho hlásí stále více a více uživatelů. Řešení tohoto problému v současnosti neexistuje, nedávno vydaný update 7.0.2 řešil pouze bezpečnost na uzamčené obrazovce, a tak nezbývá nic jiného než čekat na aktualizaci systému.

Screenshot_370

Apple již údajně testuje iOS 7.0.3, ten by mohl přijít velmi brzy a opravit právě tyto chyby. Krom toho se již připravuje i iOS 7.1, který přinese Klíčenku iCloud a nejspíše i lepší optimalizaci na iPadu, kde sedmý iOS neběhá zrovna ideálně a obsahuje množství bugů. Této aktualizace bychom se mohli dočkat s představením nových iPadů – 22. řijna.

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat