Desire 709d: 5palcová novinka od HTC pro Čínu

Desire 709d: 5palcová novinka od HTC pro Čínu
2013-10-21T11:00:25+02:00
• 21. 10. 2013

Od představení prvního phablet zařízení s názvem One Max neuběhla příliš dlouhá doba a tchajwanské HTC uvedlo na mobilní trh další zařízení s přerostlým rozměrem. Jedná se o model 709d spadající do modelové řady Desire a prvním trhem, kam tato novinka zamíří, bude ten v Číně. Nadprůměrnou výbavu zaobaluje líbivá konstrukce, která je větší oproti původnímu modelu One.

HTC Desire 709d

HTC Desire 709d v čele zaujímá displej s úhlopříčkou 5 palců při rozlišení 960 x 540 pixelů. Tělo dosahuje na rozměry 145,5 x 72 x 10,3 mm, přičemž vnitřní výbava nabízí čtyřjádrový procesor Snapdragon 200 od Qualcommu taktovaný na 1,2 GHz, 1GB operační paměť RAM nebo 8GB vnitřní paměť rozšiřitelnou díky přítomnosti slotu na paměťovou microSD kartu.

Konstrukce je doplněna přední 2,1MPx kamerkou pro videokonference a zadním 8megapixelovým fotoaparátem s přisvětlovací LED diodou. Výdrž bude zajišťovat baterie o velikosti 2100 mAh. Uživatelským prostředím uživatele doprovodí operační systém Android ve verzi 4.1.2 Jelly Bean a o lepší hudební zážitek se postará známá technologie HTC BoomSound.

Jestliže se tento model objeví i na jiných trzích, není v současné době známo, nicméně jej zpozorujete na oficiálních stránkách HTC v čínské mutaci. Zároveň nemůžeme vyloučit, že HTC model pro mezinárodní trh přejmenuje a následně uvolní nejen čínským operátorům.

Zdroj: unwiredview.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat