Co dál nabídne Samsung kromě flexibilního displeje?

Co dál nabídne Samsung kromě flexibilního displeje?
2013-10-08T09:00:26+02:00
• 8. 10. 2013

Několikaletý výzkum a vývoj chytrého zařízení s ohebným displejem přechází do závěrečné fáze, v níž budou zařízení připravovat k oficiálnímu představení a následnému volnému prodeji. Jihokorejský Samsung plánuje během jednoho měsíce předstoupit před širokou veřejnost a uvést svůj první model s flexibilním displejem. Podle nových zpráv jsou známy pravděpodobné specifikace, i když ty vycházejí z nepodložených zdrojů.

Samsung s flexibilním displejem

Údajné informace týkající se displeje hovoří o 4,7palcové úhlopříčce s rozlišením 720 x 1280 pixelů. Hardwarovou stránku by měl zajišťovat čtyřjádrový procesor společně s operační pamětí RAM o velikosti 2 GB. Fotografie bude možné pořídit 8megapixelovým fotoaparátem umístěným v zadní části, kde také můžeme očekávat dvě přisvětlovací LED diody.

O softwarovou výbavu se postará operační systém Android ve verzi 4.3 Jelly Bean. Co se týče velikosti baterie a dalších vlastností, lze je nepochybně očekávat během několika následujících týdnů, kdy se bude výrobce blížit k prozatím neupřesněnému datu oficiálního představení.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat