ZTE Geek: Mobilní novinka s Tegrou 4 oficiálně

ZTE Geek: Mobilní novinka s Tegrou 4 oficiálně
2013-09-29T07:45:33+02:00
• 29. 9. 2013

Dlouho očekávaný model Geek od čínské společnosti ZTE poháněný nejnovějším procesorem od NVidie byl koncem týdne oficiální představen. Ačkoliv výrobce v minulosti přinesl informaci o využití zmiňovaného procesoru mezi prvními, k dnešnímu dni existuje již několik chytrých telefonů na mobilním trhu, jež se prodávají převážně na trhu v Číně.

ZTE Geek

Představení proběhlo na Mezinárodní telekomunikační výstavě v Pekingu a ZTE do modelu Geek vměstnalo 5palcový displej, který zaujímá Full HD rozlišení. Hardwarovou stránku vyplňuje čtyřjádrový procesor Tegra 4 od NVidie s frekvencí 1,8 GHz, 2GB operační paměť RAM a 16GB interní paměť dále rozšíříte prostřednictvím přítomného slotu na paměťovou microSD kartu.

Záda nesou 13megapixelový fotoaparát společně s baterií o velikosti 2300 mAh. Přední část navíc doplňuje 2megapixelová VGA kamerka pro uskutečnění videohovorů. Co se týče prodejní ceny,  ta bude začínat na 308 dolarech, což při přepočtu vychází na 5 884 Kč bez daně či dalších poplatků. Dostupnost zařízení mimo Čínu v současné době nelze potvrdit.

ZTE Geek - zařízení ZTE Geek - představení

 

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat