Tabeo e2: Nový vzdělávací tablet pro děti

Tabeo e2: Nový vzdělávací tablet pro děti
2013-09-12T20:27:58+02:00
• 13. 9. 2013

Americký výrobce Toys R, známý především tablety zaměřenými na děti, přichází na trh s novinkou nesoucí se ve stejném duchu jako doposud. Zařízení s průměrnou výbavou dostalo označení Tabeo e2 a kromě konstrukce odolné proti nárazům nebo pádům, má také předinstalovanou řadu různých aplikací určených pro vzdělávání dětí.

Tabeo e2 - přední část

Ačkoliv hardwarové specifikace v tomto případě nehrají příliš významnou roli, tak i přesto je můžeme zmínit, jelikož oproti svému předchůdci se dostavilo několik vylepšení. Tablet disponuje kapacitním 8palcovým displejem s rozlišením 1024 x 768 pixelů, dvoujádrovým procesorem o taktu 1 GHz, operační paměť RAM o velikosti 1 GB a vnitřní paměť s kapacitou 8 GB, kterou lze dále rozšířit prostřednictvím slotu na paměťovou SD kartu.

Nejdůležitější částí je nainstalovaný software postavený na základech Androidu ve verzi 4.2 Jelly Bean, který nabízí dětský obchod s tisíci bezplatnými aplikacemi. V balení bude zároveň přeinstalováno několik vzdělávacích aplikací pro děti ve věku od 6 do 11 let. Samozřejmostí je rodičovská kontrola potřebná pro omezení či uzamčení tabletu.

Tabeo e2 - zadní část

Tabeo e2 najdete v obchodech v modré, růžové a dalších jasně barevných provedení od následujícího měsíce za velmi slušnou cenu, a to 149 dolarů (tj. v přepočtu 2 885 Kč) bez daně a dalších poplatků.

Zdroj: androidcentral.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat