Samsung již prodal více než 38 milionů telefonů Galaxy Note

Samsung již prodal více než 38 milionů telefonů Galaxy Note
2013-09-10T12:00:18+02:00
• 10. 9. 2013

Samsung Galaxy Note slaví úspěch. CEO mobilní divize, JK Shin, na veletrhu IFA oznámil, že se od počátku existence Note série prodalo úctyhodných 38 milionů zařízení, což rozhodně není málo. Galaxy Note telefony zaznamenaly takový úspěch i navzdory mnohých konzervativců, kteří tento telefon označovali za přerostlý a nevhodný pro běžné používání. Úspěch odstartovala první generace Note, která se začala prodávat na podzim roku 2011. I navzdory pochybám se Samsungu podařilo prodat v průměru 4,75 milionů telefonů Note první generace během jednoho čtvrtletí.

jk-shin

Počet prodaných telefonů Note mají samozřejmě na svědomí první dva modely, tedy Galaxy Note 1 a 2. Aktuálně byl představen nejnovější model – Galaxy Note 3 na veletrhu IFA 2013 v Berlíně, který reprezentuje současnou technologickou špičku. Dle sdělení JK Shina společnost očekává 10 milionů prodaných telefonů Note 3, což bude s přihlédnutím na vybavenost tohoto smartphonu a předchozí prodeje lehké.

Zdroj: androidbeat.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat