Vivo X3: Zaujme designem a 5,75mm tloušťkou

Vivo X3: Zaujme designem a 5,75mm tloušťkou
2013-08-19T10:00:05+02:00
• 19. 8. 2013

Čínský výrobce Vivo v posledních týdnech láká mobilní nadšence po celém světě na chystaný model X3 neboli X3T, který se bude snažit upoutat svou tloušťkou a díky ní vynikat z davu . Společnost neudržela kompletní seznam specifikací pod pokličkou, a to ani minimálně do spuštění předprodeje. Období výroby beztvárných a baculatých zařízení s podobnými specifikacemi je tímto zřejmě u zdárného konce.

Vivo X3

Vivo X3 dostane do své přední části 5palcový displej s HD rozlišením, ačkoliv první informace hovořily o Full HD rozlišení. Menší změna se také udála u největšího lákadla, což je tloušťka telefonu. Původních 5,6 mm bylo posunuto na hranici 5,75 mm, ale i tak jde stále o velmi působivou hodnotu, kterou navíc doplňuje líbivá konstrukce a barevné provedení.

Hardwarová stránka dále nemůže nikoho ničím překvapit. Operační paměť RAM bude 1 GB a čtyřjádrový procesor samozřejmě dostane od MediaTeku, přesněji vylepšený MT6589T taktovaný na 1,5 GHz. Zadní část ponese 8megapixelový senzor fotoaparátu a naopak ještě do předního panelu přijde 5megapixelová kamerka pro videohovory.

Vivo X3 - tloušťka

Vyznavači hudby potěší vylepšený Hi-Fi zvuk vycházející z reproduktoru umístěný ve spodní části na zádech. Softwarovou výbavu zajistí operační systém Android ve verzi 4.2 Jelly Bean. Oficiální představení proběhne koncem tohoto měsíce v Pekingu a v následném prodeji se objeví s cenovkou okolo 2 699 čínských jüanů (tj. přepočtu 5 371 Kč) bez daně a dalších poplatků.

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat