Samsung zřejmě pracuje na kovovém modelu Galaxy S5

Samsung zřejmě pracuje na kovovém modelu Galaxy S5
2013-08-30T07:30:18+02:00
• 30. 8. 2013

V březnu tohoto roku jsme se dočkali Galaxy S4, ale mnozí byli zklamáni, že nedošlo k větším změnám. Samsung u tohoto modelu opět použil plasty. Nějakou chvíli po uvedení novinky se začalo spekulovat o tom, že korejský výrobce přejde na jiné materiály, přičemž se nejvíce mluvilo o hliníku. Dokonce se chvíli objevovaly náznaky, že by se změna mohla dotknout už i Galaxy Note III. Ačkoliv si musíme počkat na uvedení největšího smartphonu, tušíme, že opět nedojde na použití kovu.

s5-promo

Nyní se ale začínají pomalinku objevovat první informace o nadcházejícím top modelu, který bude představen až příští rok v březnu, jak je již zvykem. Tentokrát by již mělo dojít na změnu materiálu, jak informuje ET News. Dle jejich zdroje bylo vyvinuto nové hliníkové tělo pro Galaxy S5 právě v Evropě, přičemž mělo být odesláno na testování do Vietnamu. Dokonce se objevují náznaky, že by mohlo dojít ke spuštění výroby již na konci tohoto roku.

Bohužel se jedná jen o náznaky, ale tento krok ve změně provedení smartphonu je vyloženě očekáván. Samsung je do jisté míry tlačen k novince, ale zřejmě nechce nic uspěchat. JE si asi vědom problémů spojených se signálem mobilních sítí při použití hliníkového těla. Zatím netušíme, jestli Samsung představí mobil s unibody, ale má zkoušet i design nabízející možnost výměny baterie nebo přítomnosti microSD karty.

Samsung ale rozhodně není žádný nováček s kovovou konstrukcí u mobilních telefonů. Již u modelu Ativ S si pohrál s kovem, ale ten byl kombinovaný s plastem. Snad korejský výrobce nabídne příští rok smartphone s novým designem se změněnou konstrukcí.

Zdroj: technobuffalo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat