Nokia chystá nové modely Asha 502 a Asha 503

Nokia chystá nové modely Asha 502 a Asha 503
2013-08-29T11:00:05+02:00
• 29. 8. 2013

Finský výrobce telefonů Nokia plánuje si u nově připravovaných modelů pohrát s barvami a přinést tak na mobilní trh zařízení nejen s líbivou konstrukcí. První zprávy opět přináší zahraniční server Evleaks, který již nejednou přinesl oficiální informace. Protentokrát novinky nesou kódové pojmenování Pegasus a Lanai, přičemž následně budou odhaleny jako Asha 502 a Asha 503.

Nokia Asha 502 a 503

Zařízení budou vycházet z prvního modelu Asha 501, jehož specifikace například zahrnují 3palcový displej, 1 200mAh baterii nebo 3MPx fotoaparát. Už v únory padaly první zmínky o modelu Lanai, které hovořily o 4 barevných variantách, nicméně až nyní Nokia Lanai znovu ožívá. Včetně jména Asha 503 také dostane po celé přední části zakřivené sklo, 5megapixelový fotoaparát s LED bleskem nebo podporu dual-SIM.

U druhého přírůstku s označením Pegasus nejsou známy žádné nové poznatky, pouze můžeme k němu přiřadit oficiální pojmenování Asha 502 ve střední třídě. Každopádně půjde o střední cestu mezi Ashou 501 a 503. Veřejnost by se jich měla dočkat na nejbližší konferenci Nokie, kde pravděpodobně spatří světlo světa i jejich první tablet s Windows RT.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat