Micromax Canvas Doodle 2: Přerostlý mobil z Indie

Micromax Canvas Doodle 2: Přerostlý mobil z Indie
2013-08-30T11:00:39+02:00
• 30. 8. 2013

Druhý výrobce chytrých zařízení pocházející z Indie uvedl na místní trh novinku v podobě telefonu s názvem Canvas Doodle 2. Zařízení může zaujmout svou velikosti nebo neotřelou konstrukcí, přičemž hardwarové prvky se nedočkaly žádné zvláštní změny oproti svým konkurentům. Součástí prodejního balení je i několik využitelných příslušenství, které nakonec zaobaluje průměrná cenovka.

Micromax Canvas Doodle 2

Nejnovější přírůstek Micromaxu, Canvas Doodle 2 dostal do své přední části 5,7palcový IPS LCD displej s rozlišením 1280 x 720 pixelů při hustotě pixelů 257 ppi. Samozřejmostí je přítomnost 5megapixelové kamerky pro videohovory umístěná v horní části. O výkon se stará čtyřjádrový procesor MT6589 od MediaTeku o frekvenci 1,2 GHz založený na architektuře Cortex-A7 společně s 1GB operační pamětí RAM a doplňuje jej 16GB interní paměť, bohužel nerozšiřitelná o paměťové karty.

Zadní část kromě 2600mAh baterie přišla také s 12megapixelovým fotoaparátem. Softwarovou výbavu zajišťuje operační systém Android ve verzi 4.2.1 Jelly Bean doplněný o přeinstalované aplikace, jako je M!Doodle, M!Live, M!Zone či M!Security. Mezi zajímavé prvky lze například zahrnout možnost odemknutí zařízení pouhým zatřesením.

Micromax Canvas Doodle 2 zakoupíte od tohoto týdne postupně v zahraničních obchodech za cenu 19 990 indických rupií, což při přepočtu vychází na 5 639 Kč bez daně a dalších poplatků. Uvnitř balení včetně zařízení nadto najdete stylus a výklopný kryt.

Micromax Canvas Doodle 2 Micromax Canvas Doodle 2 - boční část

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Julinek

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat