LG představil low-endový model Optimus L1 II

LG představil low-endový model Optimus L1 II
2013-08-12T09:00:14+02:00
• 12. 8. 2013

Mobilní novinky v podobě modelů G2, L3, L3 II nejsou posledními kusy zařízení od společnosti LG. Jihokorejský výrobce představuje další chytrý telefon s názvem Optimus L1 II, jehož cílovou skupinou bude především nejméně náročnější část uživatelů a bude zapadat mezi takzvané low-endy. Nově představený model kromě zajímavého a neotřelého designu také potěší velmi nízkou prodejní cenou.

LG

LG Optimus L1 II půjde do souboje proti Samsungu a jeho známým zařízením Galaxy Pocket nebo Young, která jsou dostupná takřka po celé Evropě a Asii. Jeho přední část zaujímá 3palcový displej s rozlišením 240 x 320 pixelů a hustotou pixelů 133 ppi. O výkon se stará procesor Snapdragon S1 MSM7225A od Qualcommu taktovaný na 1 GHz, založený na architektuře ARM Cortex-A5 a operační paměť RAM o velikosti 512 MB.

LG Optimus L1 II

Záda zařízení nesou 2megapixelový fotoaparát a 1540mAh baterii. Uživatelé mají k dispozici 4GB vnitřní paměť, kterou můžou dále rozšířit prostřednictvím slotu na paměťové microSD karty. Další technické specifikace uvádí přítomnost FM rádia, Bluetooth 3.0, Wi-Fi, GPS, A-GPS, akcelerometru, kompasu a senzorů, jako je světelný nebo proximity. Výbavu uzavírá operační systém Android ve verzi 4.1.2 Jelly Bean.

Zda tento pokus s malým, ale nabitým telefonem bude úspěšný a konkurenceschopný Samsungu, ukáže čas a zájem. Nicméně prvním krokem k úspěchu by mohla být samotná prodejní cena, jejíž hranice by měla začínat pod 100 dolary (tj. přepočtu 1 936 Kč) bez daně a dalších poplatků.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat