HTC láká zřejmě na One Max vine, aktualizováno

HTC láká zřejmě na One Max [vine, aktualizováno]
2013-08-06T18:20:24+02:00
• 6. 8. 2013

Aktualizováno 6.8.

Nyní je k dispozici 15sekundové video přímo na Youtube. Podle posledních spekulací má v něm být herec Robert Downey Junior, který si zahrál v trilogii Iron Man. V samotném názvu videa je hashtag #HTChange, což by mohlo znamenat, že se taky blíží větší změna u tohoto výrobce. Snad nový slogan? Nabízí se „Here’s To Change“.

Aktualizováno 5.8.

Již nyní víme, jak bude novinka vypadat, ale HTC asi začalo reklamní kampaň na uvedení One Max. Prozatím není k dispozici plnohodnotné video, ale můžete se podívat na ukázku ze sítě Vine.

Původní článek

Delší dobu se spekulovalo o největším smartphonu z dílny HTC, který je znám jako HTC One Max. Doposud jsme měli k dispozici jen přibližné specifikace, ale konečně se podařilo zachytit toto zařízení na prvních fotografiích. Svým designem vychází ze současného top modelu, čemu odpovídá i samotný název.

gsmarena_001 (18)

Přívlastek Max značí, že se můžeme připravit na velký displej. Konkrétně máme očekávat 5,9palcový displej s Full HD rozlišením. Zřejmě se má jednat o odpověď na konkurenční Galaxy Note 2/3 nebo Sony Xperia Z Ultra. Nemusíme očekávat, že by One Max měl dostupný stylus, takže se bude jednat spíše o přerostlý smartphone, přičemž můžeme očekávat opět stereo reproduktory.

gsmarena_002 (7)

Zbylá výbava nebude nijak slabá, jelikož se zde asi objeví Snapdragon 800 se čtyřmi jádry Krait 400 a grafikou Adreno 330. Paměť RAM bude mít jako obvykle 2 GB, přičemž interní paměť má být 16 GB. Zřejmě můžeme očekávat i slot na microSD kartu. Na zadní straně najdeme senzor UltraPixel s optickou stabilizací obrazu. Baterie má mít kapacitu 3300 mAh.

V tuto chvíli neznáme přesné datum uvedení na trh, ale předpokládá se, že se novinka objeví se systémem Android 4.3 Jelly Bean. Cena zřejmě bude vyšší, přičemž by mohla převýšit dosavadní cenu HTC One.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat