Dotekománie doporučuje #6 – Filmová místa

Dotekománie doporučuje #6 – Filmová místa
2013-08-31T10:00:12+02:00
• 31. 8. 2013

V mnoha filmech máme možnost vidět nám známá místa, kde žijeme či která jen navštěvujeme. Ovšem málokdo tato místa pozná přímo ve filmu, kde je použito mnoho filtrů obrazu. Pokud se chcete na svém telefonu podívat, zdali se zrovna ve vašem městě natáčel nějaký český nebo zahraniční film, čtěte dále.

unnamed

Aplikace filmová místa pro Android a iOs nabízí nejen zobrazování míst, kde se film natáčel, ale také informace o daném filmu. Aplikace není zaměřena pouze na Českou republiku, takže si můžete prohlédnout případná místa na mapě i na vaší dovolené či zahraniční cestě.

unnamed_1_ unnamed_2_

Služba nabízí i možnost prohlížet mapu ve webovém rozhraní přímo ve vašem prohlížeči. K dispozici jsou i seznamy nejbližších míst, kde se odehrávalo natáčení. Při zobrazení určitého místa se zobrazí poměrně mnoho informací k filmu včetně fotek.

unnamed unnamed_1_

Jako velké plus aplikace lze označit funkci navigování do místa natáčení. Pokud máte nutkání zjistit, kde se váš oblíbený film natáčel, lze jej vyhledat a zobrazit daná místa v seznamu. Takto je možno najít téměř jakýkoliv film, který je v databázi.

unnamed_1_ unnamed

Verze pro android je kompatibilní i s tablety, kde je zobrazení mapy očekávaně hezčí a uživatelsky přívětivější.

Aplikace je zdarma pro obě platformy a jejich hodnocení je nadprůměrné. logo-app Filmová místa Jiří Kuruc Zdarma ANDROID

logo-app Movieloci Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat