Coolpad chystá chytré hodinky s celokovovým tělem

Coolpad chystá chytré hodinky s celokovovým tělem
2013-08-20T09:30:06+02:00
• 20. 8. 2013

Společnost Coolpad pocházející z Číny, jejichž jméno můžete znát díky několika Android telefonům s neotřelým designem nebo nízkou cenou, plánuje odhalení dvou chytrých zařízení, kde v jednom případě půjde o telefon a v tom druhém překvapivě o hodinky. Každopádně oficiální představení má proběhnout až po konferencích Samsungu, Sony a Applu, jenž jsou plánovaná na začátek nadcházejícího měsíce.

Coolpad

Viceprezident Coolpadu, Zhang Guangqiang, oznámil, že společnost chystá vlastní chytré hodinky, které mohou většinu zákazníků nalákat na skvělou konstrukci, kde byl převážně použit kov a budou praktickým příslušenstvím ke každému telefonu běžícím na operačním systému Android. Nesporným lákadlem má být rozumná cena. Chytré hodinky s názvem Cwatch nabídnou kromě základních funkcí také Peek notifikace po spárování s vaším zařízením, stejně jako tomu je například u příslušenství od Sony.

Coolpad Cwatch - zadní částCoolpad Cwatch - přední část Coolpad Cwatch - boční částCoolpad Cwatch

Druhá připravovaná novinka ponese jméno Grand 4 a půjde o chytrý telefon s 5,9palcovým displejem, jehož rozlišení bude Full HD. U něj čínský výrobce nabídne možnost přenášet obsah a zobrazovat ho na externím monitoru – kupříkladu při hraní her či sledování videí. Ačkoliv jsou první informace velmi strohé, tak s přibližujícím se datem představení a následným zahájení prodeje můžeme očekávat další vlnu specifikací v nejbližší době.

Coolpad Grand 4 - přenosCoolpad Grand 4

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat